duminică, 23 martie 2008

Dragi locuitori ai capitalei, PSD-ul si-a anuntat candidatul oficial pt primaria generala. Acesta este nimeni altul decat Mariaaan Vanghelie! Deci bey, aceasta este o miscare strategica a PSD-ului prin care se urmareste strangerea de voturi de la locuitorii sectorului 5 (80% tigani care oricum probabil n-au nici buletine si ce naiba faci cu restul sectoarelor unde mai traiesc si oameni normali?). Principalul contracandidat al lui Vanghelie a fost Sorin Oprescu. Este evident de ce a fost ales Marean: are mult mai multe studii, este un adevarat domn, bun orator, sclipitor de inteligent. Lasand ironia la o parte, cum sa alegi un asemenea om sa candideze pt primarie? Oricum, de cand cu intrarea in polititca a Elenei Basescu nu ma mai mira nimic. Ii asteptam cu bratele deschise in politica si pe: Alina Plugaru, Florin Salam, Laura Andresan, Vali Vijelie, Pepe. Doamne fereste sa iasa Vanghelie, ca scoala va fi obligatorie pana prin clasa a II-a, care este ea inutila oricum datorita faptului care elocveaza faptul ca oricum incultii cu 4 clase ne conduc. Multa bafta lu' Marean, cadea-i-ar tigla de pe casa.

Un comentariu:

Ancutz spunea...

Din cate vad eu,exista 5 conditii ca sa intri in politica in Romania:
1.Sa ai parte de cat mai multa publicitate negativa sau pozitiva,nu conteaza(se rezolva simplu cu mituirea televiziunilor)
2.Sa fii "tarentata","tarenmama","tarenbunic",and so on
3.Sa ti iei diploma de bac la 30 ani si sa te inscrii imediat la facultatea de Drept.(Stiinte politice n-are rost sa studieze,cred ca oricum 1% din politicieni au terminat Stiinte politice)
4.Sa ai dintii albi,parul drept,buze siliconate(daca esti femeie) sau sa fii pe placul rromilor (daca esti barbat)-deci cu cat mai negru si urat,cu atat mai bine.
5.Sa ai o caruta de bani (conditie fara de care cele mai de sus nu se pot indeplini)